Videomarathon

Seniorer finder venner på nettet

Det er ganske almindeligt for rigtig mange unge mennesker at benytte internettet til stort set alt i deres dagligdag. I mange tilfælde kan dette dog næsten anses som en skadelig ting, da en temmelig stor del af ungdommen bruger flere timer på internettet dagligt. Det seneste stykke tid er man i forskellige medier begyndt at tale om begrebet ”online nærvær”, som mange specielt unge dyrker – og som mange af de ældre generationer ikke helt kan sætte sig ind i.

Dette online nærvær kan den ældre generation have meget svært at relatere til, da det slet ikke minder om den omgangsmåde, som de i mange år har været vant til. Her er der et helt andet slags nærvær, som indebærer at man mødes fysisk og er nærværende i det øjeblik. De fleste unge har i dag en profil på diverse sociale medier, men det er faktisk ikke kun de unge, som er aktive disse steder. Man forbinder helt sikkert det at chatte via nettet med noget, som kun unge overvejende gør i, men det er i stigende grad også blevet en dille for flere og flere seniorer.

Find din kæreste eller nye venner via netdating

Når man som ung chatter på nettet, så gør man det typisk med sine venner. For nogle er det også lig med at finde nye venner. Der er sågar også unge, der benytter sig af dating sider, hvor de enten chatter for at finde den eneste ene eller måske bare for at finde nye venner. For mange seniorer er dette også en realistisk virkelighed, selvom man umiddelbart skulle tro, at det kun er unge, der leder efter kærligheden på denne nye måde.

Selvom nettet er en super god måde at finde den udkårne på, er det faktisk også en perfekt måde for seniorer at finde venner på. Når man er kommet op i årene og måske ikke er så god til at komme ud og møde nye mennesker i det virkelig liv mere, kan nettet være en god hjælp.

Man kan typisk læse om de mennesker, man skriver med, så man kan finde ud af, om man har noget til fælles. På den måde kan man som senior møde nye venner siddende ved spisebordet eller i sofaen uden at skulle bevæge sig udenfor. Det kan måske virke en smule overfladisk at finde venner på denne måde, men venskaber, der er blevet til over nettet kan faktisk i visse tilfælde vise sig at blive livslange venskaber, så man skal bestemt ikke undervurdere konceptet.

Fordele som senior, når du dater

At seniorer finder venner på nettet bliver i stigende grad mere og mere populært, og det har allerede resulteret i, at flere seniorer har fået venner for livet. Det kan være en fordel at være ældre, når man skal finde venner frem for at være ung. Når man er ældre, er der større chance for at finde nogle venner, man passer godt sammen med, da man har mange års livserfaring og kender sig selv bedre end, hvad nogle unge gør.

Hvor man måske nærmere kan være forvirret som ung og kommer til at dømme folk på det ydre, er det nemmere for seniorer at se mennesker på en helt anden måde, fordi de har oplevet mange forskellige mennesketyper gennem livet og derfor har en vis modenhed, som man ikke altid finder i unge mennesker. Derfor kan det altså være en fordel at være senior, når man skal finde venner på nettet, selvom de fleste måske ville forbinde det at bruge nettet til at socialisere sig med, med noget som kun unge mennesker kan finde ud af.

Hvordan kommer du i gang med senior dating?

Du skal gerne overveje, hvad du søger – er det en kæreste, er det nye venner eller begge dele. Overvej også hvordan du vil præsentere dig i din profil – beskriv dig selv ærligt og vær fair overfor dig selv. Ingen mennesker er perfekte, men der er også gode sider ved alle. Et vellignende profilfoto er aldrig af vejen. Ofte er der også mere aktivitet på de profiler, som har et billede.

Mangler du et godt sted at starte kan senior.dk anbefales. Senior.dk er en niche datingside, som henvender sig til mennesker i 50plus aldersgruppen. Du vil opleve mange aktive brugere og samtidigt en side med en god tone og dygtige administratorer, som sletter udløbne profiler mv.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *